Molman
Theater

Molman

Een theatervoorstelling voor een moedig publiek (9+), of hoe een schijtlaars de uitgang vond.

Durf jij af te dalen in de wereld van Molman? Hij leeft diep onder de grond...in donkere gangen en tunnels die zich vertakken naar alle continenten. Van Bunnik, tot in Alaska, tot in Ouagadougou, Afrika. Hij heeft de perfecte handen om mee te graven. Hij komt waar geen enkele machine bijkan en zwemt beter dan wie dan ook.

Molman werkt voor de I.W.R.S.B.A.S.B* en weet echt alles van angst. Angst is kostaarder dan Olie, gas of goud; want bange mensen kan je alles wijsmaken. Iedereen krijgt vroeg of laat met hem te maken, of je nu wilt of niet. Maar in het geheim verlangt Molman naar het zonlicht. Stukje bij beetje verzamelt hij de moed om zijn donkere schuilplaats voorgoed voor het daglicht te verruilen.

*Interdepartementale Wetenschappelijke Raad voor de Studie van het Binnenste van de Aarde en Superdiep Boren.


Deze voorstelling speelt zich af in een omgebouwde zeecontainer. Je kunt alleen via een steile trap aan de buitenzijde naar binnen klimmen, dus hou rekening met kleding, schoeisel en eventuele hoogtevrees of fysieke beperkingen. Molman is een co-productie van Schippers&VanGucht en Het Filiaal theatermakers.

Concept Schippers&VanGucht

Regie Jellie Schippers

Scenografie Myriam Van Gucht

Tekst Hanneke Paauwe

Spel Ron van Lente

Muziek Tomas Postema

Techniek Bart Verzellenberg, Pim Pernet en Richard Bron

Utvoering Decor DOK/Chris van den Berg

Meer weten over het lesmateriaal MOLMAN gemaakt door gezelschap?

Klik op onderstaande link;

https://hetfiliaal.nl/voorstelling/locatievoorstelling-molman/#/onderwijs